Erfaren grafiker søger dig som kunde

Er idérne løbet tør? Mangler I inspirationen til jeres næste projekt? Savner I én der kan hjælpe jer med implementering af et nyt kalendersystem?

Så er du kommet til den rigtige! Jeg har 12 års erfaring indenfor grafisk design, kommunikation og har godt, solidt og bredt kendskab til Folkekirken. Jeg kan være med til at give jeres kommunikation det ekstra drive, hvor jeres kirke kan komme i centrum - der hvor I er. Nedenfor kan du læse mere om hvad jeg kan tilbyde jer.

20180205-_J8A4405.jpg

Grafisk design

Uanset hvordan, hvorledes og til hvad du skal bruge min hjælp til, så kan du forvente grafisk design, der er i vinkel. Tjek mit portfolio ud - og klik på “Kontakt”, så er du ikke langt til et nyt og godt samarbejde.

20140816-_MG_1707.jpg

Kommunikation

Fra A til B. Fra Skagen til Søllerød. Fra Nord til Syd.

Kommunikation skaber og samler mennesker på tværs af generationer, holdninger og forventninger. Lad mig hjælpe jer med jeres udfordring på det kommunikative område.

Administrativt arbejde01.jpg

Administrative opgaver

For nogle kan administrative opgaver virke lidt kedelige. Men oftest er denne slags opgaver med til at holde hjulene i gang i jeres virksomhed eller kirkekontor.

Jeg er uddannet personregisterfører og kan som sådan hjælpe landets kirkekontorer med personregistering. Så har I brug for en kordegnevikar, så er I velkomne til at kontakte mig.