sognehjemmeside

Foto: John S./Unsplash

Foto: John S./Unsplash

 
 

få inkluderet jeres churchdesk-kalender på ny og lækker hjemmeside

Churchdesk er et af landets førende leverandører indenfor kommunikation både intern og ekstern til landets folkekirke; sogne, provstier og interesseorganisationer.

Nu kan I som sogn få inkluderet jeres Churchdesk-kalender på en ikke-Churchdeskhjemmeside. Altså en hjemmeside, der er sat op i et andet hjemmesidesystem end Churchdesk’ eget system.

Jeg har erfaring og ekspertise indenfor WordPress og Squarespace*, og kan tilbyde jer inkludering af Churchdesk-kalendersystem på f. eks. WP-baseret hjemmeside til en god pris. I får en lækker hjemmeside, der er stylet efter jeres ønsker og behov. I får en introduktion af siden og kan gå i gang med det samme.

Med inkludering af Churchdesk-kalenderen kan I fortsat bruge Churchdesk til at lægge aktiviteter ind, så de både er i selve Churchdesk og på hjemmesiden. Med andre ord så skal I kun opdatere med få klik, så kommunikation og opdatering bliver som en leg; nemt og enkelt!

Tag kontakt til mig, så kan I være i gang i løbet af kort tid - og I fortsat kan benytte jer af Churchdesk sammen med en ny, smart og brugervenlig hjemmeside.

*) Pga. problemer med intergrering af Churchdesk-kalender i Squarespace er det desværre kun muligt at tilbyde hjemmesideopsætning i WordPress, hvor integreringen til gengæld kører uden problemer!