medier

Her kan du finde lidt materiale om, af og fra mig. Både det portfoliohefte, som jeg har lavet ifm. jobansøgning - men også fremtidige digitale tryksager om samme emne. Men også videoklip, som har med mig at gøre. :-)

 

Jeg har også været i fjernsynet! I 2018 blev jeg interviewet om Dronningens tilstedeværelse ved julehøjmessen i Aarhus Domkirke.

Kilde: TV 2/ØSTJYLLAND.

 

I forbindelse med kunstfernisering i Brabrand Sognegård fremførte den ene af de udstillende kunstnere Sven Carlsen sin egen udgave af Benny Andersen og Povl Dissings "Barndommens land".
 

Fredag den 29. juni 2018 blev den 65 meter høje og 58 tons svære skorsten ved det tidligere Tulip-slagteri i Brabrand sprængt. Sprængningen sker fordi der bygges på grunden frem til 2020.
 

I august 2017 inviterede Sønder Årslev Menighedsråd på byvandring i og omkring Årslev (ved Aarhus). Med naturguide Arne Bager, der viste naturen rundt om Voldbækken og et kig på gamle biler og motorcykler var dette et scoop med næsten 100 mennesker. Vi glæder os til næste byvandring i august 2018!